obec Dečinany

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
macbec
Nováčik
Nováčik
Dátum registrácie: 06 Mar 2013, 10:59
Predkovia z oblasti: Žák, Majdan, Machálek, Morávek, Hrnek, Kopeček, Vanek, Polák, Regásek, Prokeš, Chocholáček, Flajžík, Mikula, Lukeš, Burík - západné Slovensko

Dobrý deň,

hľadám predkov, a z jednej matriky mi odpísali, že manželka pochádzala z obce alebo teda bola tam narodená, z obce Dečinany. Ale google mi nevie pomôcť, tak sa chcem spýtať vás, či by mi niekto z vás vedel pomôcť :)
macbec
Nováčik
Nováčik
Predkovia z oblasti: Žák, Majdan, Machálek, Morávek, Hrnek, Kopeček, Vanek, Polák, Regásek, Prokeš, Chocholáček, Flajžík, Mikula, Lukeš, Burík - západné Slovensko

ešte doplním, že potom bývala v Hliníku nad Hronom a potom v obci Pečeňany, ak by vám to pomohlo... :)
homer
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce

Myslim ze by bolo dobre najprv sa v klude zamysliet, co vlastne chcem a potom si to po sebe niekolko krat pred odoslanim precitat. Takto je to len zbytocne marnenie casu a priestoru na fore.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

No, zrejme to pani na matrike nespravne precitala a tu hlupost napisala aj Vam. Podla okolitych obci predpokladam, ze ide o Devičany.
macbec
Nováčik
Nováčik

ďakujem pekne p. Duros za odpoved :)
homer
Veľmi aktívny člen
Veľmi aktívny člen
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce

Tak sa ospravedlnujem, ja som tu otazku chapal inac (ohladom nejakej manzelky) a nie nazvu obce. Duros to pochopil spravne.
Ale asi by bolo naozaj dobre vzdycky sa zamysliet, ci je otazka zrozumitelne sformulovana.
Napísať odpoveď