hľadám predkov, a z jednej matriky mi odpísali, že manželka pochádzala z obce alebo teda bola tam narodená, z obce Dečinany. Ale google mi nevie pomôcť, tak sa chcem spýtať vás, či by mi niekto z vás vedel pomôcť
obec Dečinany
-
macbec
- Nováčik

- Dátum registrácie: 06 Mar 2013, 10:59
- Predkovia z oblasti: Žák, Majdan, Machálek, Morávek, Hrnek, Kopeček, Vanek, Polák, Regásek, Prokeš, Chocholáček, Flajžík, Mikula, Lukeš, Burík - západné Slovensko
Dobrý deň,
hľadám predkov, a z jednej matriky mi odpísali, že manželka pochádzala z obce alebo teda bola tam narodená, z obce Dečinany. Ale google mi nevie pomôcť, tak sa chcem spýtať vás, či by mi niekto z vás vedel pomôcť
-
macbec
- Nováčik

- Dátum registrácie: 06 Mar 2013, 10:59
- Predkovia z oblasti: Žák, Majdan, Machálek, Morávek, Hrnek, Kopeček, Vanek, Polák, Regásek, Prokeš, Chocholáček, Flajžík, Mikula, Lukeš, Burík - západné Slovensko
ešte doplním, že potom bývala v Hliníku nad Hronom a potom v obci Pečeňany, ak by vám to pomohlo... 
-
homer
- Veľmi aktívny člen

- Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
- Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce
Myslim ze by bolo dobre najprv sa v klude zamysliet, co vlastne chcem a potom si to po sebe niekolko krat pred odoslanim precitat. Takto je to len zbytocne marnenie casu a priestoru na fore.
- duros
- Administrátor

- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
No, zrejme to pani na matrike nespravne precitala a tu hlupost napisala aj Vam. Podla okolitych obci predpokladam, ze ide o Devičany.
-
homer
- Veľmi aktívny člen

- Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 18:24
- Predkovia z oblasti: Vrutky, Strba, Vikartovce
Tak sa ospravedlnujem, ja som tu otazku chapal inac (ohladom nejakej manzelky) a nie nazvu obce. Duros to pochopil spravne.
Ale asi by bolo naozaj dobre vzdycky sa zamysliet, ci je otazka zrozumitelne sformulovana.
Ale asi by bolo naozaj dobre vzdycky sa zamysliet, ci je otazka zrozumitelne sformulovana.