Ako to mohlo byť?

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Trenkie
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Dátum registrácie: 02 Apr 2015, 09:42
Predkovia z oblasti: Markušovce, Sp.Štiavnik,Hôrka č.Ondrej, Vlková,Teplička,Vyšné Repaše, Novoveská Huta,Hnilčík,Hnilec
Kontaktovať používateľa:

ivannes kukura2.jpg
Dobrý deň, chcem sa opýtať.. mám takú trochu slepú uličku vo svojom hľadaní.. zistila som totiž že mojej babky dedko sa volal Ján Kukura.. našla som ho v matrike , sú tam ako jeho obec krstu napísané švábovce, a pôvodu Hôrka časť Ondrej.. hľadala som teda v miestnej matrike a našla som jeden krst ktorý sedel s rokom v kotorom sa narodil Ján.. no bol pri ňom kížik ktorý sa písal keď dieťa zomrelo.. no v poznámke bolo niečo napísané ( ako iste viete písal sa tam dátum úmrtia) , no následne to bolo preškrtnuté.. takže neviem či zomrel alebo nie.. no v úmrtnej knihe som ho nenašla. Našla som tam iba iného Jána Kukuru ktorý mal ale okolo 50 .Tak čo myslíte? mohol to byť on alebo nie?
Trenkie
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Predkovia z oblasti: Markušovce, Sp.Štiavnik,Hôrka č.Ondrej, Vlková,Teplička,Vyšné Repaše, Novoveská Huta,Hnilčík,Hnilec
Kontaktovať používateľa:

Tu je tá krstná kniha..
Prílohy
illeg joannes anna kukuramale.jpg
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

Trenkie napísal:..... no bol pri ňom kížik ktorý sa písal keď dieťa zomrelo..
Nemuselo ist len o pripad, kedy zomrelo dieta, niekde sa to pisalo aj pri dospelych.
Trenkie napísal:...no v poznámke bolo niečo napísané ( ako iste viete písal sa tam dátum úmrtia)...
Nielen datum umrtia...
Trenkie napísal:... , no následne to bolo preškrtnuté.. takže neviem či zomrel alebo nie.. no v úmrtnej knihe som ho nenašla. Našla som tam iba iného Jána Kukuru ktorý mal ale okolo 50 .Tak čo myslíte? mohol to byť on alebo nie?
Dalsim adeptom moze byt aj tento: https://familysearch.org/ark:/61903/1:1:KZ33-FL6
Trenkie
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Kontaktovať používateľa:

ďakujem pekne, viem že sa do poznamky mohlo pisat aj ine, ale vacsinou ked bol krizik napisalo sa do poznamky kedy zomrel.. a pod tou machulou vidim 18 :D takze to moze byt cast datumu :) ďakujem pekne za druheho adepta.. :D aj ked teraz uz vobec neviem kde som.. :D
Napísať odpoveď