Druhe stretnutie amaterskych genealogov

Akékoľvek iné otázky, v ktorých potrebujete poradiť (nie priezviská, matriky, archívy, čítanie materiálov a pod. - na to sú zvlášť subfóra!).
Dari
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:30
Predkovia z oblasti: Trebaczky, Sztankovics obce v okolí Piešťan

január vyhovuje
vascoo
Dátum registrácie: 01 Feb 2013, 15:51

rad sa pridam. Januar aj Zvolen mozu byt.
masu
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 31 Mar 2013, 16:25
Predkovia z oblasti: Jaslovský, Fridrich, Záhorie, Svätý Jur, Kaufmann, Payer, Šuša

ok, január vo ZV môže byť. Aspoň nebudem piecť v strese. Pečenie je po genealógii moja ďalšia "úchylka" :D
Misska
Dátum registrácie: 18 Feb 2013, 10:47

a čo tak BB pomôžem s prípravou stretnutia ak bude treba, bývam v okolí :-)
Používateľov profilový obrázok
jojo
Člen
Člen
Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-

Tak teda ked to vyhovuje zatial kazdemu na januar, tak by som sa priklonil k tomu s manzelkou, ratam aj s nasim priatelom, takze by sme boli traja. Ja by som mal akurat jednu poziadavku, termin by som upresnil ja ak sa duros ;) nenahneva. Pracujem totiz v zahranici a jeden vikend v januari budem mat v BB kurz včelárstva, ktorý býva v nedelu, takze stretko by sa mohlo konat v sobotu. termin upresnim koncom roka.
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

jojo napísal:Tak teda ked to vyhovuje zatial kazdemu na januar, tak by som sa priklonil k tomu s manzelkou, ratam aj s nasim priatelom, takze by sme boli traja. Ja by som mal akurat jednu poziadavku, termin by som upresnil ja ak sa duros ;) nenahneva. Pracujem totiz v zahranici a jeden vikend v januari budem mat v BB kurz včelárstva, ktorý býva v nedelu, takze stretko by sa mohlo konat v sobotu. termin upresnim koncom roka.
No, ja s tym nejaky extra problem nemam, ale hned na zaciatku januaroveho navrhu som napisal, ze druha polovica januara, cize 18. alebo 25 - takze nieco z tohto, ine nie. Ak Vas ovsem prehlasuje vacsina, budete sa s tym musiet zmierit.
lubica10
Člen
Člen
Dátum registrácie: 27 Okt 2012, 15:32
Predkovia z oblasti: Študenc- Smolenice, Baďura- Buková-Rohožník, Mészáros-Horný Bar,Marcell,Miščí-Poprad-Zubák

To naozaj bude stretko :),tešim sa :roll: takže zase o jedneho naviac,ešte nas nie je päť?
masu
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 31 Mar 2013, 16:25
Predkovia z oblasti: Jaslovský, Fridrich, Záhorie, Svätý Jur, Kaufmann, Payer, Šuša

P. Lubica, nesedeli sme náhodou vedľa seba na prvom stretnutí? :)
duros
Administrátor
Administrátor
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

masu napísal:P. Lubica, nesedeli sme náhodou vedľa seba na prvom stretnutí? :)
Sedeli :-)
duros
Administrátor
Administrátor
Kontaktovať používateľa:

A kedze som zistil, ze niektori necitaju vsetko, pisem to aj sem: Navrhujeme stretnutie v termine 18.1.2014 vo Zvolene. Na to, aby sme zvolili co najvhodnejsie zariadenie, potrebujeme aj vediet, ci bude vacsina odkazana na verejnu dopravu (vlak, autobus) - v tom pripade sa bude hladat nieco najblizsie ku stanici, alebo bude dost "automobilistov" - v tom pripade mozeme zabezpecit aj zariadenie, ktore je viac "od ruky". Prosim, aby ste sposob dopravy ohlasovali v ankete, ktoru som na to vytvoril: viewtopic.php?f=30&t=6766
Napísať odpoveď