Druhe stretnutie amaterskych genealogov
- jojo
- Člen
- Dátum registrácie: 13 Máj 2013, 09:17
- Predkovia z oblasti: Osvald - Kunešov(Kremnica), Padúch - Štefultov(Banská Štiavnica), Polák - Ružomberok,Trstenský-Trstená-
Tak teda ked to vyhovuje zatial kazdemu na januar, tak by som sa priklonil k tomu s manzelkou, ratam aj s nasim priatelom, takze by sme boli traja. Ja by som mal akurat jednu poziadavku, termin by som upresnil ja ak sa duros
nenahneva. Pracujem totiz v zahranici a jeden vikend v januari budem mat v BB kurz včelárstva, ktorý býva v nedelu, takze stretko by sa mohlo konat v sobotu. termin upresnim koncom roka.

- duros
- Administrátor
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
- Kontaktovať používateľa:
No, ja s tym nejaky extra problem nemam, ale hned na zaciatku januaroveho navrhu som napisal, ze druha polovica januara, cize 18. alebo 25 - takze nieco z tohto, ine nie. Ak Vas ovsem prehlasuje vacsina, budete sa s tym musiet zmierit.jojo napísal:Tak teda ked to vyhovuje zatial kazdemu na januar, tak by som sa priklonil k tomu s manzelkou, ratam aj s nasim priatelom, takze by sme boli traja. Ja by som mal akurat jednu poziadavku, termin by som upresnil ja ak sa durosnenahneva. Pracujem totiz v zahranici a jeden vikend v januari budem mat v BB kurz včelárstva, ktorý býva v nedelu, takze stretko by sa mohlo konat v sobotu. termin upresnim koncom roka.
- duros
- Administrátor
- Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Sedelimasu napísal:P. Lubica, nesedeli sme náhodou vedľa seba na prvom stretnutí?

- duros
- Administrátor
A kedze som zistil, ze niektori necitaju vsetko, pisem to aj sem: Navrhujeme stretnutie v termine 18.1.2014 vo Zvolene. Na to, aby sme zvolili co najvhodnejsie zariadenie, potrebujeme aj vediet, ci bude vacsina odkazana na verejnu dopravu (vlak, autobus) - v tom pripade sa bude hladat nieco najblizsie ku stanici, alebo bude dost "automobilistov" - v tom pripade mozeme zabezpecit aj zariadenie, ktore je viac "od ruky". Prosim, aby ste sposob dopravy ohlasovali v ankete, ktoru som na to vytvoril: viewtopic.php?f=30&t=6766