Dobrý den,
nevíte prosím někdo jestli není problém na family search od včerejška mi nejde přidávat osoby -hlásí mi to něco se pokazilo obnovte stránku,když to udělám a znovu zadám tak se to objeví znovu
šárka
family search-problém-vyřešeno
-
- Veterán
- Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
- Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus
Dobrý deň
V minulosti sa mi to stalo asi trikrát, všetko šlo urobiť okrem pridávania osôb .
Nakoniec stačilo zavrieť stránku a počkať tak hodinu- dve a potom po otvorení to už išlo. Dôvod nepoznám, ale s IT technológiami mi logika časti uniká
a už sa nad ničím nepozastavujem.
V minulosti sa mi to stalo asi trikrát, všetko šlo urobiť okrem pridávania osôb .
Nakoniec stačilo zavrieť stránku a počkať tak hodinu- dve a potom po otvorení to už išlo. Dôvod nepoznám, ale s IT technológiami mi logika časti uniká

-
- Veterán
- Dátum registrácie: 05 Aug 2020, 11:53
- Predkovia z oblasti: Zemianská Olča,Kunová Teplica,Štítnik,Rimavská Sobota,Tomášovce,Karlovy Vary
díky za podporuMonicina napísal: ↑14 Jún 2024, 18:43 Dobrý deň
Nakoniec stačilo zavrieť stránku a počkať tak hodinu- dve a potom po otvorení to už išlo. Dôvod nepoznám, ale s IT technológiami mi logika časti unikáa už sa nad ničím nepozastavujem.

šárka