family search-problém-vyřešeno

Staré matriky, digitalizácia, aké informácie nájdete v matrikách.
šárka
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 05 Aug 2020, 11:53
Predkovia z oblasti: Zemianská Olča,Kunová Teplica,Štítnik,Rimavská Sobota,Tomášovce,Karlovy Vary

Dobrý den,
nevíte prosím někdo jestli není problém na family search od včerejška mi nejde přidávat osoby -hlásí mi to něco se pokazilo obnovte stránku,když to udělám a znovu zadám tak se to objeví znovu
šárka
Naposledy upravil/-a šárka v 20 Jún 2024, 09:40, upravené celkom 1 krát.
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Dobrý deň
V minulosti sa mi to stalo asi trikrát, všetko šlo urobiť okrem pridávania osôb .
Nakoniec stačilo zavrieť stránku a počkať tak hodinu- dve a potom po otvorení to už išlo. Dôvod nepoznám, ale s IT technológiami mi logika časti uniká :lol: a už sa nad ničím nepozastavujem.
šárka
Veterán
Veterán
Predkovia z oblasti: Zemianská Olča,Kunová Teplica,Štítnik,Rimavská Sobota,Tomášovce,Karlovy Vary

Monicina napísal: 14 Jún 2024, 18:43 Dobrý deň
V minulosti sa mi to stalo asi trikrát, všetko šlo urobiť okrem pridávania osôb .
Nakoniec stačilo zavrieť stránku a počkať tak hodinu- dve a potom po otvorení to už išlo. Dôvod nepoznám, ale s IT technológiami mi logika časti uniká :lol: a už sa nad ničím nepozastavujem.
díky za podporu :) snad to zas brzo bude o.k.
šárka
jozef56
Iniciatívny člen
Iniciatívny člen
Dátum registrácie: 29 Apr 2017, 13:13
Predkovia z oblasti: Maťašovský,Lešondák,Halcin -Smižany,Sp.N.Ves,Rolova Huta,Kežmarok

Dobrý deň,
robilo to aj mne, skúsil som to na prehliadači Firefox a tam to fungovalo,
Jozef
šárka
Veterán
Veterán

jozef56 napísal: 16 Jún 2024, 08:19 Dobrý deň,
robilo to aj mne, skúsil som to na prehliadači Firefox a tam to fungovalo,
Jozef
dobrý den,
děkuji pokud to bude zlobit dál zkusím firefox :)
šárka
Napísať odpoveď