Sčítacie hárky - 1940 - aplikácia

Tipy na online databázy užitočné pri genealogickom pátraní.
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Ide nám to pomaly, je nás málo.
Chcem by som poprosiť niekoho z Vás, ktorí indexujete, či by ste boli ochotní zindexovať rok 1940 - obec Čela v okrese Bratislava (Rovinka), zostalo mi 15 hárkov a nedokážem to prečítať. Je to v nejakom divnom type nemeckého kurentu, 160 hárkov som urobila. ale tieto zvyšné už sú nad moje sily.

https://www.scitacieharky.sk/zaznamy?Fi ... 100&page=1

Rovnako zostal jeden hárok v obci Schildern v okrese Bratislava:
https://www.scitacieharky.sk/zaznamy?Fi ... 100&page=1

Ďakujem
Používateľov profilový obrázok
patricius95
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 17 Okt 2012, 23:08
Predkovia z oblasti: Ličartovce → Zakarovský, Ruské Pekľany → Koscik, Havranec → Leľo, Nitr. Streda → Trenčiansky

Monicina napísal: 13 Sep 2024, 09:01 Chcem by som poprosiť niekoho z Vás, ktorí indexujete, či by ste boli ochotní zindexovať rok 1940 - obec Čela v okrese Bratislava (Rovinka), zostalo mi 15 hárkov a nedokážem to prečítať.
Hotovo 😎
S pozdravom
Patrik Zakarovský
Monicina
Veterán
Veterán
Dátum registrácie: 21 Okt 2021, 12:23
Predkovia z oblasti: Podunajská nížina, okolie Kráľovského Chlmca, Berežská oblasť v Zakarpatskej Rus

Ďakujem. :)
filip238
Dátum registrácie: 05 Júl 2025, 19:02
Predkovia z oblasti: Ruská Voľa nad Popradom, Plaveč, Čirč

Dobrý deň.

V prvom rade Vám chcem poďakovať za uľahčenie hľadania záznamov pomocou stránky scitacieharky.sk

Chcem upozorniť, že obec Čirč (Sabinov) pre rok 1930 má indexovaných len 7 záznamov zo 155.
Ak je potrebná pomoc indexácie, rád pomôžem.
Používateľov profilový obrázok
duros
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: 11 Sep 2012, 14:52
Predkovia z oblasti: Snopek, Varényi - farnosti Malá Hradná, Dubodiel, Bánovce nad Bebravou, Trenčín, Trenčianska Turná, Dubnica, Jacovce
Kontaktovať používateľa:

filip238 napísal: 05 Júl 2025, 19:09 Dobrý deň.

V prvom rade Vám chcem poďakovať za uľahčenie hľadania záznamov pomocou stránky scitacieharky.sk

Chcem upozorniť, že obec Čirč (Sabinov) pre rok 1930 má indexovaných len 7 záznamov zo 155.
Ak je potrebná pomoc indexácie, rád pomôžem.
Myslím, že to môžete aj bez ohlasovania. Indexovať môže ktokoľvek.
Napísať odpoveď